Southern Oregon

In het zuiden van Oregon ligt de opkomende wijnregio Southern Oregon. Deze regio is gezegend met een warm klimaat, een rijke landbouwtraditie en een groeiende reputatie als producent van uitstekende wijnen. Southern Oregon is een bestemming die wijnliefhebbers verrast en betovert met zijn unieke karakter en prachtige wijnen.

Southern Oregon strekt zich uit van de uitlopers van de Cascade Mountains tot aan de grens met Californië. Het gebied geniet van warme zomers en milde winters, waardoor een verscheidenheid aan druivensoorten gedijt. De regio staat bekend om zijn diversiteit aan microklimaten, variërend van mediterrane invloeden tot meer continentale invloeden, wat resulteert in een breed scala aan wijnstijlen.

De wijnbouw in Southern Oregon omvat zowel internationale druivensoorten als lokale variëteiten. Druiven zoals Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot en Tempranillo gedijen goed in het warme klimaat en produceren wijnen met diepgang, volle body en rijpe fruittonen. Daarnaast worden er ook inheemse druivensoorten zoals Tempranillo, Malbec en Viognier verbouwd, die de unieke smaken en het karakter van Southern Oregon weerspiegelen.

Een bezoek aan Southern Oregon biedt wijnliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van de warme gastvrijheid van de lokale wijnhuizen en proeflokalen. Hier kun je de wijnen proeven, persoonlijk kennismaken met de gepassioneerde wijnmakers en meer te weten komen over de unieke kenmerken van de regio.

Naast het verkennen van de wijngaarden en het proeven van heerlijke wijnen, heeft Southern Oregon nog veel meer te bieden. Het gebied staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen, waaronder de adembenemende kustlijn, de majestueuze bergen en de schilderachtige rivieren. Bovendien zijn er tal van buitenactiviteiten, zoals wandelen, vissen en raften, die bezoekers kunnen ondernemen om optimaal van de regio te genieten.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent op zoek naar nieuwe smaakervaringen of gewoon wilt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van Oregon, Southern Oregon is een bestemming die je niet teleur zal stellen. Kom en ontdek de buitengewone wijnen, de prachtige landschappen en de warme gastvrijheid van deze opkomende wijnregio.

Ribbon Ridge

In het noordwesten van Oregon ligt de betoverende wijnregio Ribbon Ridge. Deze kleine, maar buitengewone regio staat bekend om zijn opmerkelijke Pinot Noir-wijnen en unieke geologische kenmerken. Ribbon Ridge is een bestemming die wijnliefhebbers betovert met zijn karakteristieke wijnen en prachtige landschap.

Ribbon Ridge is vernoemd naar de smalle, kronkelende richel van zandsteen en klei die door het gebied loopt. Deze geologische formatie, samen met het gematigde klimaat en de maritieme invloed, creëert een perfecte omgeving voor het verbouwen van hoogwaardige druiven.

De wijnbouw in Ribbon Ridge is voornamelijk gericht op de productie van Pinot Noir. De wijnstokken gedijen goed in de bodems van het gebied, die bestaan uit een mengsel van sedimenten en klei. Dit geeft de Pinot Noir-wijnen uit Ribbon Ridge hun kenmerkende smaakprofiel, met tonen van rood fruit, aardse nuances en een elegante structuur.

Naast Pinot Noir worden er ook andere druivensoorten verbouwd in Ribbon Ridge, zoals Chardonnay en Pinot Gris. Deze druiven profiteren van het koele klimaat en de rijke bodems, waardoor ze wijnen van hoge kwaliteit kunnen voortbrengen.

Een bezoek aan Ribbon Ridge biedt wijnliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van de gastvrijheid van lokale wijnhuizen en proeflokalen. Hier kun je de wijnen proeven en persoonlijk kennismaken met de gepassioneerde wijnmakers, terwijl je geniet van de serene schoonheid van het omliggende landschap.

De omgeving van Ribbon Ridge is schilderachtig, met glooiende heuvels bedekt met wijngaarden en een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Het is een ideale plek om te wandelen, te picknicken en te genieten van de rust en sereniteit van het gebied.

Of je nu een gepassioneerde wijnkenner bent op zoek naar nieuwe ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen te midden van prachtige natuur en uitstekende wijnen, Ribbon Ridge is een bestemming die je niet mag missen. Kom en ervaar de unieke smaken en de warme gastvrijheid van deze bijzondere wijnregio.

Eola-Amity Hills

In het hart van de Willamette Valley, Oregon, ligt de betoverende wijnregio Eola-Amity Hills. Deze regio staat bekend om zijn elegante en verfijnde wijnen, adembenemende landschap en unieke terroir. Eola-Amity Hills is een bestemming die wijnliefhebbers verrast en betovert met zijn uitzonderlijke wijnproductie.

Eola-Amity Hills is vernoemd naar de twee belangrijkste bergketens die het gebied domineren: de Eola Hills en de Amity Hills. Het klimaat in deze regio wordt beïnvloed door de nabijheid van de Stille Oceaan, wat resulteert in koele zomers en milde winters. Deze gematigde omstandigheden, samen met de vulkanische bodems, creëren een uitstekend terroir voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit.

Pinot Noir is de koningin van de wijnproductie in Eola-Amity Hills. De wijnstokken gedijen goed in de verschillende bodemtypes, variërend van basaltgesteente tot vulkanische as. Dit geeft de Pinot Noir-wijnen uit Eola-Amity Hills hun kenmerkende smaakprofiel, met aroma’s van rood fruit, delicate kruidigheid en een prachtige structuur.

Naast Pinot Noir worden er ook andere druivensoorten verbouwd in Eola-Amity Hills, zoals Chardonnay en Pinot Gris. Deze druivensoorten profiteren van het koele klimaat en de vruchtbare bodems, waardoor ze wijnen van uitstekende kwaliteit kunnen produceren.

Het landschap van Eola-Amity Hills is adembenemend, met glooiende heuvels bedekt met wijngaarden en een prachtig uitzicht op de Willamette Valley. Een bezoek aan deze regio biedt wijnliefhebbers de mogelijkheid om wijnhuizen en proeflokalen te ontdekken, waar ze kunnen genieten van proeverijen en persoonlijk kunnen kennismaken met de gepassioneerde wijnmakers.

Naast het verkennen van de wijngaarden en het proeven van heerlijke wijnen, biedt Eola-Amity Hills ook een scala aan buitenactiviteiten. Van wandelen en fietsen tot het genieten van picknicks te midden van de wijngaarden, er is altijd iets te beleven in deze prachtige omgeving.

Een bezoek aan Eola-Amity Hills is een reis naar de essentie van de Willamette Valley-wijnen. Hier kun je genieten van de elegantie en finesse van de wijnen, terwijl je wordt omringd door de natuurlijke schoonheid van Oregon. Laat je verwonderen door de gastvrijheid van de wijnmakers en de unieke expressie van het terroir in elke slok.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent op zoek naar nieuwe ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving, Eola-Amity Hills heeft voor elk wat wils. Kom en ontdek de betoverende wijnen en de warme gastvrijheid van deze bijzondere wijnregio.

Chehalem Mountains

In het noordwesten van Oregon ligt de prachtige wijnregio Chehalem Mountains. Deze regio staat bekend om zijn diverse wijnen, adembenemende landschap en gevarieerde terroirs. Chehalem Mountains is een bestemming die wijnliefhebbers betovert met zijn unieke kenmerken en buitengewone wijnen.

Chehalem Mountains is genoemd naar de prominente bergketen die het gebied domineert. Het klimaat in deze regio wordt beïnvloed door de nabijheid van de Stille Oceaan, wat resulteert in koele zomers en milde winters. Deze gematigde omstandigheden, in combinatie met de gevarieerde bodems, creëren de perfecte omgeving voor het verbouwen van diverse druivensoorten.

De wijnproductie in Chehalem Mountains omvat een scala aan druivensoorten, met een speciale nadruk op Pinot Noir. De wijnstokken gedijen goed in de verschillende bodemtypes, variërend van vulkanische sedimenten tot klei en leisteen. Dit geeft de wijnen uit Chehalem Mountains hun unieke karakter, met delicate aroma’s, elegante structuur en levendige zuren.

Naast Pinot Noir worden er ook andere druivensoorten verbouwd in Chehalem Mountains, zoals Chardonnay en Riesling. Deze witte druivensoorten gedijen goed in het koele klimaat en dragen bij aan de diversiteit van de wijnen die in deze regio worden geproduceerd.

Het landschap van Chehalem Mountains is adembenemend, met glooiende heuvels bedekt met wijngaarden en pittoreske vergezichten. Het gebied biedt wijnliefhebbers de mogelijkheid om wijnhuizen en proeflokalen te bezoeken, waar ze kunnen genieten van proeverijen en persoonlijk kunnen kennismaken met de gepassioneerde wijnmakers.

Daarnaast biedt Chehalem Mountains ook een verscheidenheid aan buitenactiviteiten en recreatiemogelijkheden. Van wandelen en fietsen tot het verkennen van schilderachtige landwegen, er is genoeg te ontdekken in dit prachtige landschap.

Een bezoek aan Chehalem Mountains is een reis naar een regio vol met prachtige wijnen, natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Hier kun je de unieke expressie van het terroir proeven in elke slok wijn en genieten van de warme en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor Oregon.

Of je nu een wijnkenner bent op zoek naar nieuwe smaakervaringen of gewoon wilt ontspannen en genieten van het prachtige landschap, Chehalem Mountains biedt het allemaal. Verwen jezelf met een bezoek aan deze bijzondere wijnregio en laat je betoveren door de diversiteit en kwaliteit van de wijnen die hier worden geproduceerd.

Applegate Valley

In het zuidwesten van Oregon, nabij de stad Grants Pass, ligt de betoverende wijnregio Applegate Valley. Deze regio staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschap en opmerkelijke wijnen. Applegate Valley biedt wijnliefhebbers een unieke en diverse wijnervaring.

Applegate Valley heeft een warm mediterraan klimaat dat gunstig is voor de wijnbouw. Het gebied geniet van hete zomers en milde winters, met voldoende zonneschijn en een gematigde neerslag. Deze ideale klimatologische omstandigheden, samen met de vruchtbare bodems van de regio, creëren de perfecte omgeving voor het verbouwen van kwaliteitsdruiven.

De wijnbouw in Applegate Valley omvat een breed scala aan druivensoorten, waarbij de nadruk ligt op Rhône-variëteiten zoals Syrah, Grenache en Mourvèdre. Deze druiven gedijen goed in het warme klimaat en brengen wijnen voort met volle body, rijke smaken en kruidige nuances.

Naast Rhône-variëteiten worden er ook andere druivensoorten verbouwd in Applegate Valley, zoals Tempranillo, Cabernet Sauvignon en Chardonnay. Deze druiven voegen diversiteit toe aan de wijncollectie van de regio en laten de veelzijdigheid van Applegate Valley zien.

Wat Applegate Valley echt uniek maakt, is de ligging nabij de Siskiyou Mountains. Het bergachtige landschap biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden en creëert microklimaten met verschillende bodemtypes. Dit resulteert in wijnen met unieke karakteristieken, die het terroir van elke wijngaard weerspiegelen.

Een bezoek aan Applegate Valley biedt wijnliefhebbers de gelegenheid om te genieten van gastvrije wijnhuizen en proeflokalen. Hier kun je kennismaken met de gepassioneerde wijnmakers en hun met zorg gemaakte wijnen proeven. Daarnaast biedt de regio een prachtige omgeving om van te genieten, met weelderige wijngaarden, pittoreske boerderijen en schilderachtige vergezichten.

Voor de avontuurlijke reizigers is Applegate Valley ook een geweldige bestemming. Het gebied biedt tal van buitenactiviteiten, zoals wandelen, vissen en raften, waarbij je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Oregon.

Applegate Valley is een opkomende wijnregio die wijnliefhebbers blijft verrassen met zijn uitstekende wijnen en ongerepte landschap. Of je nu een kenner bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag in een prachtige omgeving, Applegate Valley heeft voor elk wat wils.

Yamhill-Carlton District

In het hart van de Willamette Valley in Oregon ligt de betoverende wijnregio Yamhill-Carlton District. Deze regio staat bekend om zijn buitengewone Pinot Noir-wijnen en wordt beschouwd als een van de meest gewaardeerde appellaties van de staat. Yamhill-Carlton District biedt een unieke combinatie van geologie, klimaat en wijnbouwexpertise, wat resulteert in wijnen van uitzonderlijke kwaliteit.

Het kenmerkende terroir van Yamhill-Carlton District wordt bepaald door de oude mariene sedimenten en sedimentaire gesteenten die hier te vinden zijn. De bodems bestaan voornamelijk uit klei en leisteen, wat de wijnen een opmerkelijke structuur en complexiteit geeft. Deze bodems behouden ook vocht, wat essentieel is voor de langzame rijping van de druiven.

Het klimaat in Yamhill-Carlton District wordt beïnvloed door de nabijheid van de Stille Oceaan en de Coastal Range. Dit resulteert in een gematigd klimaat met koele zomers en milde winters, waardoor de druiven langzaam en gelijkmatig kunnen rijpen. Het gebied geniet van een lang groeiseizoen dat de ontwikkeling van complexe aroma’s en intense smaken bevordert.

De Pinot Noir-druif is de ster van Yamhill-Carlton District en gedijt uitstekend in dit terroir. De wijnen uit deze regio kenmerken zich door hun diepe robijnrode kleur, levendige aroma’s van rood fruit en aardse tonen. Ze hebben een elegante structuur, zachte tannines en een lange, zijdeachtige afdronk. Naast Pinot Noir worden er ook andere druivensoorten verbouwd, zoals Chardonnay en Pinot Gris, die eveneens uitstekende resultaten opleveren.

Een bezoek aan Yamhill-Carlton District biedt de mogelijkheid om de passie en toewijding van de lokale wijnmakers te ervaren. Het gebied is bezaaid met charmante wijnhuizen en proeflokalen, waar je kunt genieten van proeverijen en kunt leren over het wijnbereidingsproces. De gastvrije sfeer en de prachtige omgeving maken het tot een ideale bestemming voor wijnliefhebbers en natuurliefhebbers.

Naast de wijnen heeft Yamhill-Carlton District nog veel meer te bieden. Het gebied staat bekend om zijn pittoreske landschap, met glooiende heuvels, groene valleien en wijngaarden die zich uitstrekken zo ver het oog reikt. Daarnaast zijn er tal van buitenactiviteiten te ondernemen, zoals wandelen, fietsen en picknicken te midden van de wijngaarden.

Ontdek de magie van Yamhill-Carlton District en laat je verrassen door de sublieme Pinot Noir-wijnen en de prachtige omgeving.

Dundee Hills

In het hart van de Willamette Valley, Oregon, ligt de befaamde wijnregio Dundee Hills. Deze regio staat bekend om zijn verfijnde Pinot Noir-wijnen en zijn unieke geografische kenmerken. Dundee Hills is een van de oudste wijngebieden in Oregon en wordt beschouwd als een van de beste terroirs voor het verbouwen van druiven van topkwaliteit.

Dundee Hills heeft een opmerkelijk terroir dat wordt gekenmerkt door vruchtbare Jory-bodems. Deze bodems bestaan uit rode klei vermengd met ijzer en mineralen, wat resulteert in wijnen met een prachtige complexiteit en structuur. Bovendien hebben de heuvels en hellingen van Dundee Hills een uitstekende drainage, waardoor de wijnstokken diepe wortels kunnen ontwikkelen en de druiven optimale rijping kunnen bereiken.

Het klimaat in Dundee Hills wordt beïnvloed door de nabijheid van de Stille Oceaan en de Cascade Mountains. Het gebied geniet van warme zomers en milde winters, met een lang groeiseizoen dat de druiven de tijd geeft om langzaam en gelijkmatig te rijpen. Dit resulteert in wijnen met heldere zuren, intense aroma’s van rood fruit en een verfijnde elegantie.

De focus van de wijnproductie in Dundee Hills ligt voornamelijk op de Pinot Noir-druif. Deze druivensoort gedijt goed in de regio en weerspiegelt het unieke karakter van het terroir. De wijnen uit Dundee Hills worden gekenmerkt door hun complexe smaken, zijdezachte textuur en een elegant evenwicht tussen fruitige tonen, aardse nuances en verfijnde tannines.

Naast Pinot Noir worden er ook andere druivensoorten verbouwd in Dundee Hills, zoals Chardonnay en Pinot Gris. Deze witte druivensoorten gedijen goed in het klimaat en voegen een extra dimensie toe aan de wijncollectie van de regio.

Een bezoek aan Dundee Hills is een reis naar het hart van de Oregon-wijnwereld. Het gebied herbergt een scala aan bekroonde wijnhuizen en proeflokalen, waar wijnliefhebbers de gelegenheid hebben om te genieten van de prachtige wijnen en te leren over het wijnbereidingsproces. Bovendien biedt Dundee Hills een adembenemend uitzicht op de glooiende heuvels bedekt met wijngaarden, waardoor het de perfecte setting is voor een onvergetelijke wijnervaring.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een schilderachtige plek om te ontspannen en te genieten van uitstekende wijnen, Dundee Hills biedt het allemaal. Verwen jezelf met een bezoek aan dit prachtige wijnparadijs en ontdek waarom Dundee Hills een van de meest gewaardeerde wijnregio’s van Oregon is.

Walla Walla Valley

In het zuidoosten van Washington en het noordoosten van Oregon ligt de verbluffende wijnregio Walla Walla Valley. Deze unieke regio strekt zich uit over de staatsgrens en staat bekend om zijn uitstekende wijnen, prachtige landschap en gastvrije sfeer.

Walla Walla Valley is gezegend met een semi-aride klimaat dat wordt beïnvloed door de nabijgelegen Blue Mountains. De warme zomers en koele nachten creëren ideale omstandigheden voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit. Het gebied ontvangt ook een gemiddelde jaarlijkse neerslag, wat zorgt voor een goede waterhuishouding voor de wijnstokken.

De wijnbouw in Walla Walla Valley heeft de afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt. Het gebied staat vooral bekend om zijn uitmuntende productie van Bordeaux-variëteiten, zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc. Daarnaast gedijen ook Syrah, Chardonnay en Riesling goed in deze regio.

De bodems in Walla Walla Valley zijn zeer divers en variëren van alluviale afzettingen tot sedimentaire en vulkanische gesteenten. Dit creëert verschillende microklimaten en draagt bij aan de complexiteit en unieke smaakprofielen van de wijnen. De wijnstokken in deze regio kunnen diep wortelen in de vruchtbare bodems, wat resulteert in druiven met intense aroma’s en een uitstekende concentratie.

Walla Walla Valley heeft een bloeiende wijnindustrie met tal van wijnhuizen, proeflokalen en wijngaarden om te verkennen. De wijnmakers in deze regio zijn gepassioneerd en toegewijd aan het produceren van wijnen van topkwaliteit. Bezoekers kunnen genieten van rondleidingen, proeverijen en evenementen die de rijke wijncultuur van Walla Walla Valley vieren.

Naast de wijn is Walla Walla Valley ook bekend om zijn charmante stadje Walla Walla. Hier kun je genieten van uitstekende restaurants, boetiekjes en kunstgalerijen. Het gebied biedt ook tal van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en golfen, en heeft een rijke geschiedenis en cultuur om te verkennen.

Als je op zoek bent naar een wijnregio die het beste van zowel Washington als Oregon combineert, dan is Walla Walla Valley een absolute must-visit. Laat je betoveren door de prachtige wijnen, de warme gastvrijheid en het adembenemende landschap. Een bezoek aan Walla Walla Valley is een ervaring die je nog lang zult koesteren.

Umpqua Valley

In het zuidwesten van Oregon ligt de betoverende wijnregio Umpqua Valley. Deze regio is gezegend met een overvloed aan natuurlijke schoonheid, vruchtbare bodems en een mild mediterraan klimaat, waardoor het een ideale plek is voor wijnbouw.

Umpqua Valley strekt zich uit van de uitlopers van de Cascade Mountains tot aan de kust van Oregon. Het gebied wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, valleien en rivieren, waaronder de schilderachtige Umpqua River. Het klimaat in deze regio is gematigd, met warme zomers en milde winters, waardoor de druiven langzaam en gelijkmatig kunnen rijpen.

De wijnbouwgeschiedenis van Umpqua Valley gaat terug tot het midden van de 19e eeuw, toen de eerste wijnstokken werden geplant door Europese immigranten. Tegenwoordig is de regio bekend om zijn diverse wijnen en de productie van zowel klassieke als opkomende druivensoorten.

De wijnmakers in Umpqua Valley telen een breed scala aan druiven, waaronder Pinot Noir, Tempranillo, Syrah, Cabernet Sauvignon en Sauvignon Blanc. De bodems in dit gebied variëren van alluviale afzettingen tot vulkanische as en kleigronden, wat de wijnen een gevarieerd karakter en complexiteit geeft.

Een van de meest opvallende kenmerken van Umpqua Valley is de diversiteit aan microklimaten binnen de regio. Dankzij de geografische ligging en de invloed van de kust en de bergen, zijn er verschillende zones met unieke groeiomstandigheden. Dit stelt wijnmakers in staat om druivensoorten te verbouwen die passen bij de specifieke kenmerken van elke zone.

Het proeven van wijnen in Umpqua Valley is een genot voor de zintuigen. De wijnhuizen en proeflokalen in de regio bieden een warm welkom aan bezoekers, met een ontspannen en gastvrije sfeer. Hier kun je genieten van prachtige wijnen, variërend van elegante en fruitige rode wijnen tot verfijnde en levendige witte wijnen.

Naast het ontdekken van de wijnen heeft Umpqua Valley nog veel meer te bieden. Het gebied staat bekend om zijn buitenactiviteiten, zoals wandelen, vissen en raften, en heeft een rijke culturele scene met kunstgalerijen en ambachtelijke winkels.

Of je nu een wijnliefhebber bent op zoek naar nieuwe smaakervaringen of gewoon wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van Oregon, Umpqua Valley is een bestemming die je niet teleur zal stellen. Laat je verrassen door de uitstekende wijnen, warme gastvrijheid en de charme van deze prachtige wijnregio.

Columbia Gorge

Gelegen in het noordwesten van Oregon, langs de grens met de staat Washington, ligt de adembenemende wijnregio Columbia Gorge. Deze regio staat bekend om zijn spectaculaire landschap, met de machtige Columbia-rivier die door een diepe kloof stroomt, omringd door imposante kliffen en weelderige bossen. Maar Columbia Gorge is niet alleen een lust voor het oog; het is ook een opkomende wijnbestemming.

Columbia Gorge heeft een uniek microklimaat dat wordt beïnvloed door zowel het mediterrane klimaat van de regio als de invloed van de nabijgelegen Cascade Mountains. Het gebied profiteert van warme zomerdagen en koele nachten, wat resulteert in een langzaam rijpingsproces van de druiven en behoud van frisheid en natuurlijke zuurgraad.

De wijnbouw in Columbia Gorge is gevarieerd, met een focus op een breed scala aan druivensoorten. Van Pinot Noir en Chardonnay tot Syrah en Tempranillo, de regio biedt een verscheidenheid aan wijnstijlen die de diversiteit van het terroir weerspiegelen. De bodems in Columbia Gorge variëren van vulkanische as tot sedimentaire afzettingen, wat een rijkdom aan mineralen en complexiteit aan de wijnen toevoegt.

Wat Columbia Gorge echt onderscheidt, is de geografische diversiteit binnen de regio. De wijnstokken zijn aangeplant op zowel de hellingen van de bergen als op de vlaktes langs de rivier. Dit zorgt voor verschillende microklimaten en bodemtypen, waardoor wijnmakers de mogelijkheid hebben om unieke wijnen te produceren die het karakter van hun specifieke locatie weerspiegelen.

Een bezoek aan Columbia Gorge is niet alleen een kans om te genieten van heerlijke wijnen, maar ook om te genieten van het prachtige landschap en de vele buitenactiviteiten die de regio te bieden heeft. Van wandelen en fietsen tot windsurfen op de Columbia-rivier, avontuurlijke geesten zullen hier zeker iets vinden om van te genieten.

De wijnhuizen en proeflokalen in Columbia Gorge verwelkomen bezoekers met warmte en enthousiasme. De wijnmakers delen graag hun passie en kennis, en nodigen gasten uit om te proeven van hun met zorg gemaakte wijnen. Of je nu een wijnkenner bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag in een prachtige omgeving, Columbia Gorge heeft voor ieder wat wils.

Ontdek de verborgen schatten van Columbia Gorge en laat je betoveren door de combinatie van adembenemende natuur, uitstekende wijnen en gastvrije wijnmakers. Deze opkomende wijnregio belooft een unieke en onvergetelijke wijnervaring die je niet mag missen.